X-R'cer tapahtumat.jpg
X-R'cer tapahtumat.jpg

Palvelut & Hinnasto


Palvelut

SCROLL DOWN

Palvelut & Hinnasto


Palvelut

 

Palvelut & Hinnasto

X-R'cer on huippuluokan ajosimulaattori, joka on syntynyt kilpa-autojen osista vuosikymmenien kilpailukokemuksen pohjalta. Simulaattorin radat ja autot ovat erittäin tarkasti mallinnettuja, joten ajaminen vastaa oikeaa kilpa-ajamista hyvinkin tarkasti, jonka ansiosta simulaattori soveltuu hyvin myös ajoharjoitteluun, sekä autojen ja ratojen opetteluun.

Ajosimulaattori on mahdollista tilata paikanpäälle erilaisiin tapahtumiin. Voit halutessasi vuokrata simulaattorin käyttöösi muutamaksi tunniksi, tai vaikka koko päiväksi. Mukana tulee aina henkilö, joka operoi laitetta ja antaa ajovinkkejä. 

Nyt on saatavilla myös X-R'cer Junior nuorille kuljettajille, jossa nuorempien ajajien pituus ja ikä on huomioitu. Laitteella voi ajaa formulaa, rataa tai esimerkiksi rallicrossia.

 
 

Yritystilaisuudet

X-R’cer simulaattori on mahdollista tilata edustustehtäviin yrityksen tiloihin tai messuille keräämään yleisöä luoksesi. Olemme vierailleet paljon messuilla, kisatapahtumien varikoilla, yritysten juhlissa, asiakastilaisuuksissa. Saamamme palaute on ollut erittäin positiivista sekä kuljettajien että tilaajien suunnalta.  

 

juhlatilaisuudet

Viihdytä juhlavieraitasi ajosimulaattorillamme. Saat taatusti hauskaa toimintaa juhliisi pienen kisailun merkeissä. Tilaa palvelumme esimerkiksi syntymäpäiville tai polttareille. Ajosimulaattorin voi tilata myös yrityksesi käyttöön juhliin tai virkistyspäivään. Henkilökunnan on näin mahdollista kisata leikkimielisesti hyvällä fiiliksellä. Tarvittaessa voimme myös kytkeä useamman laitteen verkkoon keskenään, jolloin osallistujat pääsevät ajamaan "rengas rengasta vasten" kilpaa.

 
Rallisimulaattori_ohjaus.jpg

koulutusajo

X-R’cer simulaattori soveltuu myös koulutus- ja harjoittelukäyttöön. Ota radat, autot ja ajolinjat haltuun harjoittelemalla ajamista siististi sisätiloissa, ja tarvittaessa kerää hyödyllisiä vinkkejä henkilökunnaltamme. X-R'cerilla on harjoitellut mm. ensi kaudeksi F4-sarjaan siirtyvä historian nuorin rallicross kuljettaja Sami-Matti Trogen, joka on antanut paljon kiitosta X-R’cer simulaattorille harjoitteluvälineenä.

Hinnat


Hinnat


Hinnoittelu

Simulaattorien vuokra sisältää laitteen käytön tilauksen yhteydessä sovittavalla tavalla, laitetta operoivan henkilön ja ajo-opastuksen.

Tarvittaessa varsinaisen hinnan lisäksi laskutetaan kohtuulliset matkakustannukset. Laitteen kuljettaminen onnistuu normaalikokoisista ovista esteetöntä reittiä pitkin simulaattorin henkilökunnan toimesta, mutta portaat aiheuttavat ongelmia laitteiden painon (n.240kg) vuoksi. Simulaattorin henkilökunta keskittyy laitteiden käyttämiseen ja ajo-opastukseen, joten yleisön ohjaaminen, jonotussysteemit, yhteystietojen kerääminen yms. oheistoiminnot kannattaa järjestää erikseen, mikäli niille on tarvetta. 

Vuokraa simulaattori

Simulaattorin voi vuokrata omaan tilaisuuteensa haluamakseen ajaksi.

Perushinta yhdellä laitteella on 800€/päivä

Mikäli haluatte vuokrata useamman laitteen tai tarvitsette laitetta vain muutamaksi tunniksi, teemme mielellämme teille tarjouksen.

Järjestä kisatapahtuma

Kisan voi järjestää useamman laitteen voimin joko asiakkaan tiloissa tai Event Roomissamme.

Kisatapahtuman järjestämme erillisen tarjouksen perusteella

Osta oma simulaattori

Simulaattorin ostamisesta kannattaa keskustella suoraan Matti Alamäen kanssa, jotta pystyisimme toimittamaan parhaiten tarpeisiinne sopivan laitteen. 

Erityisesti harjoituskäyttöön suosittelemme sekä junioreille että aikuisille soveltuvaa X-R'cer Junior -laitetta, koska siinä on paremmat säätömahdollisuudet ja pienemmän kokonsa vuoksi se on helpompi sijoittaa, varastoida ja liikuttaa.