IMG_0138.jpg
IMG_0138.jpg

Simulaattori


Ajosimulaattori

SCROLL DOWN

Simulaattori


Ajosimulaattori

Ajosimulaattori

 
 

X-R'cer on huippuluokan ajosimulaattori, joka on syntynyt kilpa-autojen osista vuosikymmenien kilpailukokemuksen pohjalta.

 X-R'cerin ohjaamo on hyvinkin samanlainen kuin kilpa-auton ohjaamo, eikä vähiten sen takia, että osat ovat suurelta osin samoja. Hallintalaitteet on säädetty tuntumaan samoilta kuin oikeassa kilpa-autossa, jolloin ajotuntuma on mahdollisimman lähellä aitoa.

X-R'cerilla ajaminen on todella viihdyttävää, mutta sitä voidaan käyttää myös ajoharjoittelun välineenä.

X-R'cer on vuokrattavissa erilaisiin tilaisuuksiin joko muutamaksi tunniksi tai koko päiväksi. Mukaan tulee aina henkilö, joka operoi laitetta ja antaa ajovinkkejä.

 

X-R'cer racing simulaattori

Alkuperäinen X-Rcer ajosimulaattori on käytössä yleisimmin erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa, unohtamatta myöskään kilpailuja ja ajoharjoittelua.

Laite on mitoitettu aikuisille, ja hyvien säätömahdollisuuksien ansiosta kaiken kokoiset aikuiset pystyvät ajamaan

X-R'cer junior

X-R'cer Junior on hieno kokemus sekä juniorikuljettajille että aikuisille, ja pienen kokonsa ansiosta se sopii mainiosti myös harjoitteluvälineeksi kotiin tai tallille.

Juniorissa on samat ohjelmistot ja hallintalaitteet kuin alkuperäisessä X-R'cerissa, ja molempiin laitteisiin on mahdollista liittää myös VR-lasit.